Voor wie?

Voor wie is Maximum Tennis?

Maximum Tennis is voor spelers van alles niveaus, leeftijden en ambities. Of u een beginnende tennisser bent van middelbare leeftijd, of je bent een jong talent die de nieuwe Federer wil worden, bij Maximum Tennis zit je altijd goed!

Clubtraing

Clubtrainingen worden verzorgd op verschillende verenigingen en zijn toegankelijk voor iedereen die lid is van deze verenigingen. Daarnaast kan er altijd contact worden opgenomen om te kijken naar de mogelijkheden indien u of uw kind geen lidmaatschap heeft bij een vereniging.

Regio Training & Tennisschool

Regio Training wordt verzorgd voor jeugdspelers uit de regio, de naam zegt het eigenlijk al. Deze trainingen vormen een extra trainingsmoment in de week voor de betere en gemotiveerdere jeugdspelers van alle verenigingen. En voor de spelers die echt het uiterste uit hun tennis willen halen en gaan voor (inter)nationaal toptennis, is er de Maximum Tennisschool. De Maximum Regio Training en de Maximum Tennisschool zijn voor tennissers met passie, toewijding en ambitie. Voor spelers die binnen hun vereniging tot de beteren behoren en extra uitdaging zoeken. Extra trainingsmomenten, naast de clubtraining, met spelers van dezelfde leeftijd en niveau. En persoonlijke begeleiding, zowel in de trainingen als bij wedstrijden. Zodat zij het uiterste uit de tennissport kunnen halen wat er voor hen in zit. Ben jij zo’n speler? Kom dan naar een van de voorspeeldagen en doe je best om bij de Maximum Tennis selectie te komen!