Call us Free: +01 555 55 55 | contact@johndoe.com

Hugo Leenders

Hugo Leenders

Hoofdtrainer

Hugo heeft meer dan 10 jaar ervaring als tennistrainer. Ongeveer 5 jaar geleden startte hij Maximum Tennis. In zowel het enkelspel als het dubbelspel is hij categorie 2 speler. Zijn hoogste ranking is nummer 30 van Nederland (hij is categorie 1 speler geweest). Hugo heeft tevens een jaar college tennis gespeeld in de Verenigde Staten (2003-2004). In het zomerseizoen van 2015 is hij begonnen aan een nieuwe uitdaging: hij is trainer geworden van TV Tachys in Nijmegen, de club waar hij zelf is begonnen met tennis op 7-jarige leeftijd. Vanzelfsprekend is hij erg gemotiveerd om deze nieuwe uitdaging tot een groot succes te maken!

Robert van Ewijk

Robert van Ewijk

Hoofdtrainer

Robert is verantwoordelijk voor de tennistrainingen binnen de Maximum Tennisschool. Daarnaast is hij hoofd selectietrainer bij TC Venlo. Voor zijn trainerschap bij Maximum Tennis gaf hij training bij verscheidene clubs in de regio Venlo. Robert behoort al een aantal jaar onafgebroken tot de top-100 van Nederland en is zowel in het enkelspel als in het dubbelspel categorie 2-speler. Hij heeft een jaar fulltime getraind bij de Tennis Academy Sánchez-Casal in Barcelona.

Lennart van Campen

Lennart van Campen

Tennistrainer

Lennart is een trainer die al veel voor Maximum Tennis heeft betekend. Hij heeft namens Maximum Tennis met veel succes trainingen verzorgd bij de Maximum Tennis Regio Training, TC Venlo, TV De Zoetsmeer, TC Fair Play en TV Graaf Herman. Op dit moment geeft hij trainingen in de Maximum Tennisschool en bij TV Avanti ’55 in Nijmegen, waar hij zelf als kleine jongen zijn eerste ballen sloeg. Lennart is zowel in het enkelspel als in het dubbelspel categorie 2-speler en speelt zelf nog veel toernooien en competities in zowel Nederland als Duitsland.

Raoul Killaars

Raoul Killaars

Tennistrainer

Raoul maakt nu zo’n 4 jaar deel uit van het Maximum Tennis trainersteam. Hij verzorgt samen met Robert de selectietrainingen bij TC Venlo en speelt hier zelf ook competitie. Daarnaast geeft hij de Regio Training in Cuijk & Grave. Raoul zet zich ontzettend goed in voor de tennisschool. Dit uit zich niet alleen in het feit dat hij zijn trainingen erg serieus neemt, maar ook in het feit dat hij een zeer actieve houding heeft en altijd graag meehelpt met alles waar Maximum Tennis zich mee bezig houdt. Naast zijn trainerschap maakt Raoul ook nog de nodige uren op de baan om te blijven groeien in zijn eigen tennisniveau.

Joris Botman

Joris Botman

Fysiotherapeut

Maximum Tennis werkt nauw samen met fysio- en manueel therapeut Joris Botman. Hij is mede
oprichter en eigenaar van Fysiotherapie Malden Molenhoek en heeft zelf ook ervaring als tennistrainer. Joris heeft zijn trainerslicenties A en B en kan door zijn ervaring als tennisser en trainer als geen ander inschatten waar spelers aan moeten voldoen om fysiek optimaal te presteren en blessures te voorkomen. Ieder jaar worden spelers in de Maximum Tennisschool onderworpen aan een screening waaruit hun fysieke conditie blijkt, zodat trainingsprogramma’s op maat gemaakt kunnen worden. Mochten spelers toch geblesseerd raken, dan kunnen zij zeer snel en goed terecht bij Joris.

Suus van Gemert

Suus van Gemert

Tennistrainster

Suus van Gemert gaat binnenkort beginnen aan haar vierde seizoen bij TV De Wiekslag. Zij verzorgt trainingen voor volwassenen en jeugd, en zélfs voor kids in de leeftijdsgroep van 4-6 jaar! Het bijzondere is dat Suus zelf begonnen is met tennis bij De Wiekslag en altijd een erg actief lid is geweest bij de vereniging. Maximum Tennis vindt het mooi om te zien dat juist Suus nu iets ´terug kan geven´ aan de vereniging als trainer.

Coen Jonker

Coen Jonker

Tennistrainer

Coen verzorgt sinds het najaar van 2015 trainingen voor Maximum Tennis. Zowel Coen zelf als Robert en Hugo hebben altijd het gevoel gehad dat ‘dit er een keer van moest komen’. Coen is namelijk al jaren bevriend met Robert, nadat zij elkaar hebben leren kennen in Barcelona bij Tennis Academy Sanchez-Casal, waar ook Coen een jaar fulltime heeft getraind. Uiteindelijk is ook Coen het trainersvak in gegaan en hij heeft inmiddels zijn A- en B-licentie. Namens Maximum Tennis is hij hoofdtrainer bij TV THOS in Grave. Daarnaast speelt hij nog steeds wedstrijden en competities en is hij cat. 3 speler in het enkelspel en cat. 2 speler in het dubbelspel.

Mike Verberk

Mike Verberk

Tennistrainer

Mike Verberk is al een aantal jaar actief bij Maximum Tennis. Eerst als leerling van Robert en Hugo in de Maximum Tennisschool, vervolgens als stagiaire en inmiddels als trainer. Mike is erg ambitieus en gemotiveerd om iedere dag weer het beste in zichzelf naar boven te halen. Hij is nog jong maar weet precies wat hij wil – zich ontwikkelen tot een toptrainer – en wat daarvoor nodig is. Hij doet het erg goed als trainer bij zowel TV Play Back in Beers als TV EDOS in Gassel. Maximum Tennis hoopt nog lang van hem te mogen genieten!

Merel Vissers

Merel Vissers

Tennis- en conditietrainster

Merel heeft een aantal jaren met veel succes training gegeven bij TV Play Back in Beers, en is momenteel een vaste invalkracht binnen Maximum Tennis. Merel heeft CIOS en ALO diploma’s en is fulltime werkzaam als LO-docente. Zij heeft dus veel ervaring met het geven van allerlei sport- en bewegingstrainingen. Ook heeft Merel tijdens een 6 maanden durende stage in Zuid-Afrika vanuit het niets een officieel erkende tennisvereniging opgebouwd.

Frans Folkvord

Frans Folkvord

Mentale Trainer

Maximum Tennis maakt sinds zomer 2012 gebruik van de expertise van drs. Frans Folkvord. Frans studeerde in 2008 af aan de Radboud Universiteit als sportpsycholoog. Momenteel is hij promovendus aan de Universiteit van Amsterdam. Frans heeft in zijn jeugd in de top van het Nederlandse jeugdtennis meegedraaid en is momenteel nog steeds actief als speler op 2/3 niveau. Hij verzorgt mentale presentaties en workshops voor de Maximum Tennissers. Daarnaast geeft hij hen persoonlijk advies / begeleiding.

Daan van der Kaaij

Daan van der Kaaij

Fysieke trainer

Daan van der Kaaij is de fysieke trainer binnen de Tennisschool. Hij zorgt ervoor dat de spelers de juiste ondersteunende training krijgen om stabiliteit en performance te verbeteren, en – belangrijker nog – blessures te voorkomen. Daan werkt nauw samen met Joris, Hugo & Robert. Zodoende krijgen de spelers een persoonlijke benadering en trainingsschema’s op maat.

Hannie Massuger

Hannie Massuger

Administratie

Hannie verzorgt vanaf het begin de volledige administratie van Maximum Tennis. Zij heeft ruim 25 jaar ervaring als boekhouder en salarisadministrateur bij verschillende organisaties. Sinds 2010 werkt zij vanuit haar eigen administratiekantoor Hannie Massuger administratie & advies.

www.hanniemassuger.nl