Wie?

Robert is verantwoordelijk voor de tennistrainingen binnen de Maximum Tennisschool. Daarnaast is hij hoofd selectietrainer bij TC Venlo. Voor zijn trainerschap bij Maximum Tennis gaf hij training bij verscheidene clubs in de regio Venlo. Robert behoort al een aantal jaar onafgebroken tot de top-100 van Nederland en is zowel in het enkelspel als in het dubbelspel categorie 2-speler. Hij heeft een jaar fulltime getraind bij de Tennis Academy Sánchez-Casal in Barcelona.

Maximum Tennis werkt nauw samen met fysio- en manueel therapeut Joris Botman. Hij werk namens MMFYSIO en heeft zelf ook ervaring als tennistrainer. Joris heeft zijn trainerslicenties A en B en kan door zijn ervaring als tennisser en trainer als geen ander inschatten waar spelers aan moeten voldoen om fysiek optimaal te presteren en blessures te voorkomen. Ieder jaar worden spelers in de Maximum Tennisschool onderworpen aan een screening waaruit hun fysieke conditie blijkt, zodat trainingsprogramma’s op maat gemaakt kunnen worden. Mochten spelers toch geblesseerd raken, dan kunnen zij zeer snel en goed terecht bij Joris.

Ons team bestaat verder uit Luc Eltink, Nick Faessen en Domenic Schreurs.

Lennart is een trainer die al veel voor Maximum Tennis heeft betekend. Hij heeft namens Maximum Tennis met veel succes trainingen verzorgd bij de Maximum Tennis Regio Training, TC Venlo, TV De Zoetsmeer, TC Fair Play en TV Graaf Herman. Op dit moment geeft hij trainingen in de Maximum Tennisschool en bij TV Avanti ’55 in Nijmegen, waar hij zelf als kleine jongen zijn eerste ballen sloeg. Lennart is zowel in het enkelspel als in het dubbelspel categorie 2-speler en speelt zelf nog veel toernooien en competities in zowel Nederland als Duitsland.

Mike Verberk is al een aantal jaar actief bij Maximum Tennis. Eerst als leerling van Robert en Hugo in de Maximum Tennisschool, vervolgens als stagiaire en inmiddels als trainer. Mike is erg ambitieus en gemotiveerd om iedere dag weer het beste in zichzelf naar boven te halen. Hij is nog jong maar weet precies wat hij wil – zich ontwikkelen tot een toptrainer – en wat daarvoor nodig is. Hij doet het erg goed als trainer bij zowel TV Play Back in Beers als TV EDOS in Gassel. Maximum Tennis hoopt nog lang van hem te mogen genieten!

Maximum Tennis maakt sinds zomer 2012 gebruik van de expertise van drs. Frans Folkvord. Frans studeerde in 2008 af aan de Radboud Universiteit als sportpsycholoog. Momenteel is hij promovendus aan de Universiteit van Amsterdam. Frans heeft in zijn jeugd in de top van het Nederlandse jeugdtennis meegedraaid en is momenteel nog steeds actief als speler op 2/3 niveau. Hij verzorgt mentale presentaties en workshops voor de Maximum Tennissers. Daarnaast geeft hij hen persoonlijk advies / begeleiding.